Wij geven mensen een inspirerende en onvergetelijke ervaring

StubHub International wordt, na CMA-goedkeuring, onafhankelijk met nieuwe eigenaren.

Alle StubHub-entiteiten buiten de VS en Canada worden een nieuwe onafhankelijke groep.

BOSTON, MA., 8 september 2021. Digital Fuel Capital (“Digital Fuel”), een investeringsmaatschappij die zich richt op het bouwen van leiders in e-commerce, heeft de goedkeuring gekregen van de Competition and Markets Authority (CMA) om de nieuwe eigenaar te worden van StubHub International (SHI).

De president van Digital Fuel, Carson Biederman, zei: "We zijn verheugd om de nieuwe eigenaren van StubHub International te worden. Na een lange tijd en proces zullen de teams in Londen, Madrid, Bilbao en Berlijn nu een nieuw onafhankelijk bedrijf vormen. Samen kijken we ernaar uit om StubHub International te laten groeien als een flexibele en competitieve ticketmarktplaats die erop gericht is fans toegang te geven tot live-ervaringen en om tickets veilig over te dragen.”

Wayne Grierson, General Manager van StubHub International zei: “Het is onze missie om fans toegang te geven tot ongelooflijke ervaringen. We zien ernaar uit om onafhankelijk te worden, omdat we fans helpen terug te keren naar concerten, theaters en stadions.”

Over StubHub International

Na het onderzoek van de CMA naar de fusie van viagogo en StubHub, werd vastgesteld dat de internationale entiteiten van StubHub (alle entiteiten behalve die in de VS en Canada) moesten worden afgestoten en onafhankelijk zouden worden gemaakt van StubHub en viagogo. De nieuwe onafhankelijke groep bestaat uit bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en tal van andere internationale markten. Met StubHub kunnen fans tickets voor tienduizenden evenementen kopen en verkopen. StubHub heeft bekroonde klantenservice: de FanProtect™-garantie van StubHub houdt in dat elk ticket gegarandeerd geldig is of dat klanten een vervangend ticket van gelijke of betere waarde ontvangen, of hun geld terugkrijgen.

Over Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital is een in Boston gevestigde investeringsmaatschappij en een van de meest actieve overnemers van e-commercebedrijven. Digital Fuel ondersteunt zijn bedrijven met interne prestatiemarketing, e-commerce, datawetenschap en technologie, evenals actieve samenwerking tussen zijn portfoliobedrijven en strategische relaties met eersteklas externe partners.


Meer dan 300.000
verkochte tickets

Meer dan 90.000 evenementen

Hoe werkt het?

StubHub brengt mensen die hun tickets voor wereldwijde evenementen willen verkopen, samen met fans die op zoek zijn naar deze tickets.

Veilig en transparant platform

StubHub garandeert veilige transacties, voor zowel verkopers als kopers.


Onze belofte aan jou

FanProtectTM Garantie

Wij nemen verantwoording voor elke bestelling. Je kunt je tickets dus kopen en verkopen met 100% zekerheid.

Toegang tot miljoenen evenementen wereldwijd

Toegang tot miljoenen evenementen wereldwijd.

Makkelijk

Wij spreken jouw taal en werken met jouw munt. De makkelijkste manier om tickets te kopen en verkopen.

FanProtectTM Garantie

Koop tickets voor evenementen wereldwijd makkelijk op de grootste ticketmarktplaats ter wereld

Elk ticket is 100% gedekt, en Klantenservice begeleid je helemaal tot aan je stoel. Wij nemen verantwoording voor elke bestelling. Je kunt je tickets dus kopen en verkopen met 100% vertrouwen.


Koop je tickets met zekerheid

Echte tickets voor welk evenement dan ook

Als er problemen zijn met je bestelling gaan wij op zoek naar vervangende tickets. Als het evenement is geannuleerd en er geen nieuwe datum is, krijg je het volledige aankoopbedrag terug


Koop je tickets veilig en makkelijk

Maak gratis jouw advertentie aan

Jij bepaalt de prijs, en deze kun je zelfs nog aanpassen wanneer je wilt! Als je tickets eenmaal zijn verkocht, worden deze snel en zonder poespas afgeleverd bij de koper. Daarna volgt een snelle betaling. Jij hoeft geen contact op te nemen met de klant, wij doen dat voor jou!

Lees meer over FanProtectTM hier.


Wij hebben een wereldwijde Klantenservice.

StubHub werkt vanuit lokale kantoren en heeft een gepersonaliseerde klantenservice, aangepast aan de lokale markt. Op deze manier kan StubHub de gebruiker altijd in zijn eigen taal helpen en informatie geven over het event en het kopen en verkopen van tickets.


Gegarandeerde levering zonder het huis te hoeven verlaten.

StubHub garandeert dat alle tickets die te koop staan op StubHub op tijd geleverd worden.

Zodra de verkoop is bevestigd verzend de koper het ticket naar het door de koper opgegeven adres.

Bij een last-minute aankoop wordt het ticket afgeleverd op een punt in de buurt van het event, om ervoor te zorgen dat het ticket zonder problemen aan de koper afgeleverd wordt.


Waarom zijn er verschillende prijzen?

De verkopers publiceren de tickets op StubHub en kiezen hun beste prijs.

De prijzen van de tickets kunnen variëren omdat iedere verkoper een eigen prijs vaststelt, die niet altijd overeenkomt met de originele prijs. Om deze reden kun je op StubHub tickets vinden met prijzen die hoger of lager liggen dan de originele verkoopprijs.


Hoe kies ik het beste ticket?

De verkopers geven informatie over de exacte locatie van de tickets.

Kies tickets met de meeste informatie, zoals de sector en de rij. Op deze manier kun je op de plattegrond goed zien welke plek aan je voorkeuren voldoet.

Tickets kunnen ook naar een accommodatie zoals een hotel of appartement worden verzonden, voor evenementen buiten je stad of land.


Waarom kopen op StubHub?

De grootste ticketmarktplaats ter wereld

Bij StubHub vind je een groot aanbod tickets voor evenementen, ook als ze aan de kassa uitverkocht zijn.

Een wereldwijd netwerk

Koop gemakkelijk in je eigen taal en munt tickets voor wereldwijde evenementen.

StubHub beantwoord je vragen

StubHub heeft een groot team van professionals uit meer dan 40 landen klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.


Onze wereldwijde partners

Sonar
Northampton Saints
Anthony Joshua
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.